Sztárok

Nem gondoltad volna: Egy tinilány lábai előtt hever Kim Kardashian

Le fogsz hidalni attól, hogy kit tekint példaképének a híresség.

Csodálja a tinilányt

A napokban Greta Thunberg munkásságáról áradozott Kim Kardashian. A reality sztárból üzletasszonnyá avanzsált celebritás a Reuters magazinnak adott interjút, amelyben kitért a 16 éves környezetvédő tevékenységére is. Ekkor került szóba a mindössze 16 éves klímaaktivista is, akit szenvedélyes, az idősebb generációkat ostorozó, gyakran felkavaró nyilvános beszédei tettek világhírűvé. Kardashian egyenesen csodálja a svéd tinilányt bátorságáért és állhatatosságáért, sőt találkozni is akar vele. Kardashian örményországi látogatása alkalmával beszélt arról, mennyire odavan Greta Thunbergért.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az újabbnál újabb divattrendek sokaknál kiverik a biztosítékot, egy nemrégiben felbukkant lábbeli láttán viszont szinte mindenki felhúzza a nyúlcipőt...
Egészség
Bár legtöbben rendszeresen szedünk vitaminokat, bizony akadnak olyanok is, melyeknek a fontosságáról hajlamosak lehetünk megfeledkezni.
Lifestyle
Valószínűleg veled is előfordult már, hogy gondolkodás nélkül öntötted a különböző maradékokat a lefolyóba. Ez viszont óriási katasztrófához vezethet.