Fashion&Beauty

Így lázad? Extrém rövid frizurára váltott Cindy Crawford lánya - Fotók

Meglepő, de nem az édesanyja inspirálta.

Új frizura

Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber álomszerű életet él. Még csak most töltötte be a 18. életévét, de már a világ egyik legkeresettebb szupermodellje, aki napjainkban épp olyan népszerű, mint a 90-es években híres anyukája. Kaia azonban a nagy elvárások és a rengeteg munka miatt egyre nehezebben találja a helyét a világban, ami a külsején is meglátszik, s aggodalomra ad okot. A fiatal lány úgy tűnik egyre inkább valami változásra vágyik, amit új frizurája is tökéletesen tükröz. Az pedig mindenkit megdöbbentett, ki inspirálta a sztárcsemete haját.

Lapozz, a következő oldalon folytatjuk!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Jól megy Szoboszlai Dominik szekere, bár a sztárfocista úgy néz ki, csak egyetlen kupát nyer idén a Liverpoollal. Fejben közben már a labdarúgó Európa-bajnokságra is készül.
Sztárok
Fiatalkori fotóihoz képest mára már felismerhetetlen az olasz divattervező, üzletasszony és modell, Donatella Versace, aki természetesen jelen volt az idei Met-gálán, arcával pedig sokakat meg is...
Egészség
Természetesen nem csak a diákoknak hasznos ez a módszer, hanem azoknak is, akik szellemi munkát végeznek. Vannak olyan ételek, italok, amiket nem árt kerülni!