Sztárok

Levegőnek nézték gyermekei Nicole Kidmant?

Váratlan vallomást tett a hollywoodi színésznő.

Normalizálták viszonyukat

Nicole Kidman nemrég a The Sunnak nyilatkozott: az interjú apropója a hollywoodi színésznő új filmje, a mozikban most debütáló The Goldfinch volt, ám ahogy az már lenni szokott, a beszélgetés közben természetesen magánéleti témákra is terelődött a szó. Egy ponton szóba került az is, hogy Kidman milyen kapcsolatot ápol volt férjével, Tom Cruise-zal, akivel - mint közismert - hosszú évekig alkottak egy párt. Az 52 éves színésznő elmondta: exférjével normalizálódott a viszonya, a két hollywoodi sztár viszonylag baráti kapcsolatot tart fenn, ami már csak azért is közös érdekük, mert van két örökbefogadott gyermekük is: a 26 éves Isabella és a 24 éves Connor. Ma már - Cruise példáját követve - mindkét sztárcsemete a szcientológia hívéül szegődött.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.