Sztárok

Belevaló apa - Erre vetemedett gyermekei kedvéért a világsztár

A bolondozásból sosem elég!

Vissza a gyerekkorba?

Sok szülő számára komoly dilemmát jelent, meddig kövesse gyermekeit az ártatlan dévajkodás és a játékos tréfálkozás világába. Szülőként nehéz eldönteni, "ereszkedjünk-e le" gyermekeink közé, kacsintsunk-e össze velük és térjünk vissza néhány perc vagy óra erejéig a gyermekkor varázslatos, kötöttségek és racionális tervezés nélküli világába, avagy felnőttes szigorral tartózkodjunk az effajta alkalmaktól. A jó szülő számára persze ez a dilemma nem is valódi dilemma: zokszó nélkül követi csemetéit az eszement huncutkodás terén, persze azért ildomos tisztában lennünk a mértékkel, és figyelnünk arra, hogy a hülyülés hevében ne essen kár sem gyermekeink, sem saját testi épségünkben. Egy igazán gondos (és nyugodtan hozzátehetjük: hiú) szülő mindeközben persze még arra is figyelmet fordít, hogy azért "annyira" ne csináljon hülyét magából porontyai előtt, azaz személyes tekintéje, reputációja ne sérüljön. Láthatjuk hát: sokszor nem is olyan egyszerű feladat önfeledten, a felnőttlét minden nyűgéről és ódiumáról elfeledkezve bohóckodni gyermekeink társaságában, esetleg torz tükröt tartani önmagunk - és a megkeseredett-besavanyodott felnőttvilág - elé; nevetni magunkon, és megízlelni újra azt a tünékeny csodát, amit gyerekkornak, ifjúságnak neveznek. Ben Affleck nem sokat hezitált: beállt az überlaza, gyerekzsivalyban bolondozó szülők népes táborába, és milyen jól tette!

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.