"Olcsó műnő lett" - Melania Trump titkos múltjáról vallott a volt pasija

Donald Trump felesége régen egészen más volt - állítja a szlovén ex.

Nem sokan szeretik

Donald Trump megosztó személyiség a globális közvélemény körében. Sokan kritizálják stílusa és nézetei miatt, de amiatt is beszóltak már neki, mert harmadik felesége egy szlovén szupermodell, akiről úgy tartják, hogy csak a pénze és a befolyása miatt ment hozzá. A sokszor kissé esetlen, kelet-európai first lady így nem lopta be magát az emberek szívébe, nem úgy, mint elődje, Michelle Obama, akiért máig odavannak világszerte. Melanija Knavs expasija azonban a védelmére kelt egykori kedvesének, azt mondja, nem volt mindig ennyire rideg és plasztik, mint ma.

Ő Jure Zorcic, a first lady egykori szlovén pasija

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.