Fashion&Beauty

Készíts dögös strandfrizurát percek alatt: Így használd a sós hairspray-t

Mutatjuk, hogyan tudsz vadító beach frizurát készíteni.

Nyári frizura

A nyár több szempontból is a kedvenc évszakunk, ilyenkor egy kicsit energikusabban, pörgősebben telnek a mindennapjaink, szívesebben mozdulunk ki, ugyanakkor kicsit lazíthatunk is. A kikapcsolódás legjobb módja, ha valami tengerparti helyre megyünk nyaralni, ahol a sós víznek és a napsütésnek nemcsak szép, bronzos bőrt, de igazi hullámos beach frizurát is köszönhetünk. A szexi hullámos hajkoronát azonban nemcsak a pihenés során élvezhetjük, hiszen ma már számos trükk van, amivel könnyedén tudjuk akkor is reprodukálni a frizurát, ha épp nem vagyunk tenger közelében. Ennek az egyik legjobb módja, ha bevetjük a drogériákban kapható sós hair spray-t. A következő oldalon azt is eláruljuk, hogyan kell használni.

Lapozz, a következő oldalon mutatjuk, hogyan csináld!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Mivel már elég idős, így nyugodtan megtehetné, de akkor gyerekként neki kellett a főszereplő bőrébe bújnia. Most elmondta, mely karaktereket kedveli a legjobban.
Utazás
Eddig feltáratlan rész árulhat el még több titkot a gízai piramisokról. A tudósok nagyon izgatottak, hogy hová vezethet az L-alakú építmény.
Sztárok
Mindenki nagy kedvence volt idehaza is Richard Castle regényíró, a Castle című sorozat főszereplője, aki humorával, tehetségével, páratlan eszével, na meg persze külsejével is elvarázsolta a női...