Utazás

Ezt nézi a világ: Hihetetlen, milyen népszerű lett a 2-es villamos!

Elképesztő, mennyien látták!

Sikeres felvétel

"Már tesztelik az első muffinmeghajtású villamost Budapesten!" – ezzel a képaláírással töltötte fel elképesztő sikerű videóját JustVidman magyar Youtube-videós. A felvétel sztárja nem más, mint a Jászai Mari tér és a Közvágóhíd között közlekedő villamos.

Sokan szeretik

A videón kanyargó, muffinokat bekebelező villamos a Reddit nevű tartalomfeltöltő oldalon annyi szavazatot kapott, hogy végül a főoldalon landolt. A felvételt három és fél óra alatt több mint másfél millióan látták, köztük a járművet irányító villamosvezető is, aki ráadásul még kommentelte is: "erre kollégák hívták fel a figyelmemet, mindenkinek jár pár másodperc hírnév felkiáltással".

Íme, a videó!

A népszerű animációkat készítő videós alkotása egy lelkes rajongónak hála, egy másik közösségi portálra is kikerült, ahol ugyancsak óriási sikert aratott. Neked is tetszik a világ hetedik legszebb villamosvonalán közlekedő, muffinnal töltekező jármű?

Videó: Facebook.com; Fotó: Instagram.com; Leadfotó: wikipedia.org

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Vannak szobanövények, amelyek segítségével megszabadulhatunk a nem kívánt konyhai szagoktól amellett, hogy szépségükben is gyönyörködhetünk.
Fashion&Beauty
Amint megtalálod a számodra tökéletes hajszínt, hirtelen minden más is az életedben a helyére kerül. Ilyenkor a sminked és az öltözeted is jobban mutat és úgy érzed végre megtaláltad önmagad.
Lifestyle
A Nyilas olyan dolgot hall egy barátjáról, ami megváltoztatja a róla alkotott képét. Napi horoszkóp!