Sztárok

Ismét láthatjuk a színpadon Whitney Houstont

Az énekesnőnek nem akármilyen emlékkoncertet állítanak.

Tragédia

Whitney Houston hat évvel ezelőtt, negyvenkilenc éves korában tragikus körülmények közt hunyt el egy Beverly Hills-i szálloda szobájában. A hatszoros Grammy-díjas énekesnő holttestére testőre talált rá a fürdőkádban elmerülve, az utólagos vizsgálatok szerint Whitney a halála előtt nem sokkal kokaint fogyasztott.

Visszatér a színpadra

A tragikus sorsú énekesnő családja szeretne méltóképpen megemlékezni Whitneyről, azért nemrég az énekesnő sógornője, Pat Houston egy közleményben jelentette be, hogy megkezdték az előkészületeket Whitney Houston hologramturnéjához. "Whitney büszke volt a családjára, amelynek a rajongói is a részesei. Imádta a közönségét, ezért is vagyunk biztosak abban, hogy tetszene neki ez a megoldás. Egy ilyen nagyságrendű esemény nagyon különleges, a Base Hologramnak köszönhetően pedig teljesen autentikus lesz. A közelgő turnén a közönség újra hallhatja Whitney gyönyörű hangját, tapasztalhatja a zene iránti szenvedélyét, és ezt a varázst a jövő generációival is megoszthatják” - számolt be a közleményről a CNN.

Fotó: gipfy.com

Nem ő az első

Nem Whitney lesz az első énekes, aki hologram segítségével tér vissza a színpadra. Korábban ugyanezzel a módszerrel hozták vissza a színpadra többek között Michael Jacksont, Amy Winehouset és 2Pac-et is. A hologramos buli mellett úgy tudni, a turné mellett egy új albumot is kiadnak majd, és tervben van egy Whitney Houston-musical is.

Az 1990-es évek két legszívszorítóbb szerelmes filmjének helyszíne most eladóvá vált.

Leadfotó: Profimedia -Red Dot

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.
Fashion&Beauty
Érdemes egyet beszerezned erre a szezonra, mivel laza, kényelmes, és egyben vagány stílust képvisel.
Lifestyle
A Skorpió tudja meg: nem csalnak a megérzései! Napi horoszkóp!