Sztárok

Ikonikus szereplő távozik a Jóban Rosszbanból

Nélküle megy tovább a sorozat.

Kárpáti Rebeka távozik

Kárpáti Rebeka távozik a Jóban Rosszbanból, így Révész Boriként hétfő este lesz utoljára látható a TV2-n. A csinos műsorvezető-színésznő négy évig volt tagja a stábnak, most azt is elárulta, miért hozta meg ezt a nehéz döntést.

"Én ezt az egészet úgy élem meg, mint egy négy éves párkapcsolattal való szakítást. Nekem a stáb egy második család volt, és nemcsak a szereplők, hanem a sminkesek, a fodrászok, a kellékesek, minden munkatárs" - kezdte gondolatait a volt szépségkirálynő.

"Alapvetően én mindig érzem azt, hogy mikor végeztem el a dolgom, akár ha munkahelyről van szó, akár ha hobbiról, párkapcsolatról, barátságról, bármiről. Most azt érzem a Jóban Rosszbannal is, hogy amit el kellett végeznem, azt elvégeztem, amit meg kellett tanulnom, azt megtanultam. Úgy éreztem, hogy megrekedtem" - folytatta.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Mióta kiderült, hogy rákkal kezelik, III. Károly tudatosan kerüli a nyilvánosságot. Most viszont jön a nagy visszatérés, amiben titkon mindenki reménykedett.
Utazás
Mutatjuk, milyen időjárás vár ránk április utolsó, illetve május első napjaiban.
Lifestyle
A fogyókúrák és diéták világa mindig is kihívást jelentett azoknak, akik egészségesen szeretnének élni és testsúlyukat kontrollálni. Egy friss kutatás azonban érdekes perspektívát kínál a reggeli...