Sztárok

Ők lettek a 2018-as MTV EMA legjobb magyar előadói

Ez a zenekar képviselheti hazánkat a nemzetközi díjátadón.

Nagy lehetőség

A magyar nézői szavazatok alapján a 2018-as MTV Europe Music Awards hazai győztese a Follow The Flow, így november 4-én ők képviselhetik Magyarországot a nemzetközi díjak átadóján, Bilbaóban. A nagyszabású gálát és az azt megelőző bejelentkezést a vörös szőnyegről a magyar zenecsatorna élőben közvetíti.

A magyar MTV nézői október 4. és 29. között adhatták le szavazatukat kedvencükre, a Wellhello, a Halott Pénz, a Margeret Island, a Follow The Flow és Caramel egyaránt esélyesként indult az elismerésért. A összesítés alapján az öt jelölt közül az EMA 2018-as magyar nyertese a Follow The Flow lett. A hazai hip-hop szférából már korábban is nagy ismeretségnek és elismertségnek örvendő Fura Csé, BLR és Szakács Gergő alkotta formáció izgalmas, üde színfoltja a magyar zenének, a srácok tehetséges és alkotni vágyó zenészekkel kiegészülve hozzák a jobbnál jobb dalokat. Leghíresebb számuk, a 2018 tavaszán megjelent “Nem tudja senki” klipjére több mint húszmillióan voltak kíváncsiak, és számtalanszor hallhatja a közönség a rádióban is. Az együttes nemcsak a díjat nyerte el a nézői szavazatok alapján, ők képviselhetik Magyarországot a nemzetközi díjátadón, Bilbaoban.

Lapozz, mutatjuk a részleteket!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A krumplihámozással sem kell időt töltened a konyhában, ráadásul a krumplipüré is semmi perc alatt elkészül. Egy nő fedte fel a titkot interneten, és imádják az emberek.
Lifestyle
Gondolkodtál már azon, hogy vajon otthonod mely pontja a legszennyezettebb? És az eszedbe jutott, hogy ez a tárgy épp a konyhádban található, de nem a vágódeszkáról van szó? Nos, cikkünkből...
Egészség
Az A-vitamint vagy élelmiszer formájában, vagy étrend-kiegészítőkkel pótolnunk kell, különben nagy baj lehet a vége. Komolyan kell venni, ha felmerülnek a hiánya miatt kialakuló tünetek.