Sztárok

Szuperképességek és vlogolás - Vasárnap újraindul a Való Világ 9

Már csak párat kell aludni.

Kilencedik

November 4-én ismét kinyílik a Való Világ Villájának kapuja, az első hat beköltöző birtokba is veheti a luxuskulipintyót. Idén is teljesen megújult a Villa, más színek, más formák, más elrendezés, és még pár meglepetés is várja majd a beköltözőket. Az első és legkülönlegesebb, hogy - haladva a korral - a villalakóknak vlogolásra is lehetőségük lesz. A másik, hogy a villalét során számos szuperképesség szerezhető, amivel döntően befolyásolhatják majd a játék menetét. Mi is ott voltunk, bejártuk a Villát töviről hegyire, kalauzaink pedig Nádai Anikó és Puskás Peti, a - Való Világ műsorvezetői voltak. Akit részletesebben érdekel a Villa minden szeglete, annak javasoljuk a kattintást, remek galériát pakoltunk össze.

Lapozz, galéria nyílik!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.