Egészség

Így úszd meg a téli időszak legalattomosabb betegségét!

Ha fejbőrünk megfázik számos kellemetlenség elé nézetünk.

Fontos a sapka

Ahogy sok minden másban, úgy itt is elmondható, hogy igaza volt a szüleinknek, mikor azt mondták, hogy sapka nélkül nem szabad kimennünk. Sokan a divat miatt mellőzik, pedig ma már nagyon trendi darabokat lehet venni. Ha a frizuránkat féltjük, akkor érdemes végig gondolni, hogy mi a fontosabb. Ne legyen összekócolva a hajunk vagy a megfázás következtébe hullani kezdjen.

Ha a téli időszakba mindig húzunk a fejünkre sapkát, akkor nagyban csökkentjük az esélyét, hogy gond legyen a fejbőrünkkel, hajunkkal. Pár éve divatosak a téli fejpántok, amik csak a fület melegítik, ezek a hajhagymáinkat nem védik. Ezeket hagyjuk meg tavaszra, őszre.

Lapozz!

Fotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Sztárok
Austin Swift nem pusztán az énekesnő öccse, hanem az egyik „legjobb haverja” is, sőt, akár akár az ikertestvére is lehetne, akkora a hasonlóság közöttük! Olyan kapcsolat van kettejük között, amit...
Lifestyle
Az alvás és az egészség kapcsolata rendkívül bonyolult, egy új tanulmány viszont rávilágított arra, hogy alvási mintázatunk bizony nagyobb hatással lehet általános jólétünkre, mint azt valaha is...
Egészség
Ha te is gyakran érzel kellemetlen ízt a szádban, az akár egy komoly betegségre is utalhat, nem csupán a rossz szájhigiéniára.