Lifestyle

Tudtad? Ezek a legjellemzőbb tulajdonságok rád a csillagjegyed alapján!

A születési dátumod elárul!

Kos

A Kosok számára a legfontosabb a magabiztosság és az önérvényesítés. Tudják, hogy senki nem fog megoldani helyettük semmit, ezért mindig magukra támaszkodnak elsősorban. Arra viszont figyelj oda, hogy hiába fontos az önállóság, nyitni kell mások felé is, anélkül, hogy gyanakvóan állnál bárkihez.

Bika

A stabilitás a legfontosabb érték egy Bika számára - nem csoda, hiszen tipikus föld-jegyről beszélünk. Fontos, hogy gyökeret verhessen valahol és csak akkor éri el a boldogságot, ha tudja, támogató és stabil háttér áll mögötte. Ráadásul imád tárgyakhoz ragaszkodni, mert ezek is állandóságot jelentenek a számára.

Ikrek

Ha tökéletes beszélgetőpartnerre vágysz, keress fel egy Ikreket - nekik ugyanis semmi más nem olyan fontos, mint a tisztességes kommunikáció. Bármikor meghallgatnak bárkit és tudják, hogy mindennek az az alapja, ha az emberek kibeszélik a problémákat. Remek tanárok, írók és szónokok válhatnak belőlük.

Rák

Az érzelmi stabilitás az, ami nélkül egy Rák nem tud meglenni, nagyon fontos számára törődés, a nyugodt otthon és a család. Mindig mindenkinek próbálnak segítséget nyújtani és távol áll tőlük a mások felett való ítélkezés.

Lapozz a többi jegyért!

Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.
Sztárok
Emlékszel Rajesh Koothrappalira az Agymenők című szitkomból? A karaktert alakító színész hatalmas változáson ment át, napjainkban pedig egyáltalán nem úgy néz ki, mint amikor megismerte a világ.