Lifestyle

Megnyitott a Vöröskereszt új kávézója a belvárosban

A fogyasztással a szervezet munkáját támogathatjuk.

Speciality kávézó

Megnyitott az Empathy Cafe&Bistro az Arany János utcában, ahol egyébként a Magyar Vöröskereszt székháza is található. Mindenki, aki betér ide, fogyasztásával a szervezet karitatív munkáját támogatja. Az Empathy nem csupán egy charity kávézó és bisztro kíván lenni, hanem egy olyan közösségi- és alkotótér is, ami fontos társadalmi témáknak ad teret az empátia jegyében. A Magyar Vöröskereszt, Arany János utcai székházának földszintjén egy speciality kávézó-bisztrót nyitott Empathy Cafe&Bistro néven.

Még nincs vége, lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az ágyjelenetek szinte minden nézőt felvillanyoznak, hiszen ezek azok a pillanatok, amikor a vásznon bontakozó szerelmek a maguk teljességében kirügyeznek, s az érzelmek eljutnak a fizikai...
Sztárok
Linda Gray szeptemberben ünnepli 84. születésnapját. A Dallas egykori sztárja annak ellenére is megőrizte optimizmusát, hogy magánéletét több tragikus esemény is beárnyékolta.
Sztárok
A brit királyi család nyugalmát az utóbbi hónapokban két szörnyű hír kavarta fel: előbb III. Károlyról, majd menyéről, Katalin hercegnéről derült ki, hogy rákbetegségben szenved.