Fashion&Beauty

Kocsonyaköröm - ez a nyár új trendje!

A körmök terén is új trend hódít a nyár második felében, a sztárok már rákattantak.

Kocsonya a sikk

Már a körmöket is elérte a retro-láz, igaz, az új trendet biztosan nem viselhettük a '90-es években, mégis mindenkinek azt juttatja az eszébe. Az úgynevezett "jelly nails", azaz zselé-, vagy kocsonyaköröm hódítja meg épp a manikűrösöket, és bizony egyre többen viselik a színes, áttetsző változatokat. Sajátosságuk, hogy élénk színük van, és valóban át lehet látni rajtuk, akár a kocsonyán. Természetesen fel lehet dobni őket apró mintákkal, díszítésekkel, ugyanakkor a színeket is lehet variálni, csak úgy, mint a korábbi körömtrendek esetén. Van, aki látszólag az egyszerű, de többszínű kocsonyakörömre esküszik, van aki pedig a mintákra fekteti a nagyobb hangsúlyt. Már Kylie Jenner is osztott meg ilyen képet a barátnőivel, ami azt jelenti, hogy biztosan vírusként terjed majd. Nézd meg galériánkat!

Kylie Jenner már ki is próbálta.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Rengeteg újra és újra előkerülő divattrendnek lehettünk már tanúi, ezúttal egy reneszánszát élő nadrág kerül újra reflektorfénybe.
Lifestyle
Meglepőnek tűnhet, de van egy ital, aminek a megszokottól eltérő az íze, ha nem a földön, hanem a felhők felett kortyoljuk – ennek pedig érdekes oka van.
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.