Fashion&Beauty

Létezik! - Ez a tökéletes manikűr, amit még a pasink is imádni fog

Ez az új körömtrend.

Manikűr trend

Egyre inkább haladunk a természetesség felé, legalábbis ami a körömtrendeket illeti. Azt már tudjuk, hogy a férfiak szerint melyek azok a körmök, amiket a legjobban szeretnek a nőkön, és azt is tudjuk, hogy legutóbb a nagy kedvenc a babyboomer köröm volt, ami már szinte olyan volt, mintha tényleg a saját kezünk tulajdona lenne. De ki gondolta volna, hogy ezt még lehet fokozni? Ráadásul minden elvárásnak megfelel, amit a férfiak állítottak a manikűrünkkel kapcsolatban.

A gyönyörű körmökért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Mostanában egyre több olyan videós tartalmommal találkozhatsz a TikTokon, mely szerint a kenyér sokkal egészségesebb, ha fogyasztás előtt mélyhűtőben tárolod.
Lifestyle
A különleges ereklye rekordösszegért kelt el egy közelmúltbéli aukción. Az órát annak idején a Titanic legvagyonosabb áldozata, John Jacob Astor brit üzletember viselte.
Lifestyle
Te vagy esetleg a párod gyakran horkol éjszakánként? Nos, van egy titkos csodafegyver, amit bevethettek a probléma megszüntetése érdekében, és a szakemberek szerint jól működik. Mindössze egy dologra...