Fashion&Beauty

8 általános hiba, amivel teljesen tönkretesszük a hajunkat

Ezeket jobb, ha mostantól mellőzöd.

Rosszul kezelt haj

Mindannyian szép, egészséges hajat szeretnénk magunknak, azonban gyakran úgy is ártunk neki, hogy nem is tudunk róla. Sőt gyakran még a hajmosás, a fésülés, és a hajápolásnál is vannak olyan hibáink, amikről nem is feltételeznénk, hogy károsak. Most eláruljuk neked azokat az egyszerű hibákat, amik miatt eltöredeznek a hajvégek, vagy gyorsabban zsírosodik a haj. Nem is gondolnád, hogy ezeket rontottad el eddig.

Rossz öblítés

Valószínűleg eddig te is úgy mostad a hajad, hogy hátrahajtottad közben a fejed, hiszen még a reklámokban is így mutatják. Ez azonban nem a megfelelő szög, ugyanis sokkal jobb, ha előre hajtott fejjel mosod ki a sampont vagy a balzsamot, valószínűleg eddig emiatt zsírosodott be túl hamar a hajad.

Túl meleg víz

Lehet, hogy a testednek jól esik egy jó meleg fürdő, de a hajadnak nem. A hajszálaid inkább a langyos, hidegebb vizet kedvelik mosás közben, így sokkal puhább és finomabb tapintású is lesz, mintha leforráznád.

Cikkünk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha komoly kapcsolatra vágysz, és nem szeretnéd, hogy összetörjék a szíved, akkor érdemes kerülnöd egy bizonyos csillagjegy szülötteit, ők ugyanis azok, akik "virágról virágra" szállnak, és hamar...
Sztárok
Eva Longoria egy cseresznyepiros pánt nélküli ruhában mutatta meg, hogy még mindig pont olyan lenyűgözően fest, mint a húszas évei legelején.
Lifestyle
Az éticsigák és a meztelen csigák rengeteg kárt tudnak okozni a kertben, és van egy bizonyos dolog, amit ha rendszeresen csinálunk, csak még több fog megjelenni belőlük, éppen ezért érdemes...