Fashion&Beauty

Végre megtudtuk - Így szőrtelenítünk mi nők világszerte

Egy felmérés elárulta.

Mindenkinek van egy bevett szokása

Valószínűleg mindenkit foglalkoztat a tény, ki, hogyan, milyen módszerrel gondoskodik arról, hogy szép sima, szőrtelen lábakkal rendelkezzen. A Braun most készített is egy olyan globális felmérést, amelyből minden kérdésünkre választ kapunk, és megtudhatjuk melyik országban hogyan szőrtelenítünk mi nők, és mik zavarnak bennünket leginkább. A felmérésben európai, amerikai és ázsiai nőket kérdeztek meg a szépségápolási szokásaikról, többek között a szőrtelenítésről. Napi rutinunkba világszerte beletartozik az arc hidratálása, az otthoni szőrtelenítés, a sminkelés és a test hidratálása. Ha a szőrtelenítésről van szó, elsősorban a lábainkat és a bikinivonalunkat kezeljük, ezzel szemben legkevésbé az arcunk és a kezünk szőrszálaival foglalkozunk. Az alkar szőrzete egyébként leginkább az orosz nőket zavarja, a legfegyelmezettebb szőrtelenítők pedig az ázsiai nők közül kerültek ki.

A felmérés további eredményéért lapozz a következő oldalra!

Fotó:Instagram/nursefiona

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
G.w.M felesége nagyon jól tudja, hogy az anyaság nem könnyű. Kulcsár Edina szerint fontos, hogy a közösségi oldalakon ne csak a jó dolgokat mutassák.
Lifestyle
Egy jól karban tartott kert elég csábító lehet a galambok számára. A madarak az erkélyünkre is odaszokhatnak, ahol vígan fognak majd potyogtatni.
Sztárok
20 évvel ezelőtt Amy Poehler alakította a Bajos csajok ikonikus főplasztikjának, Regina George-nak az anyját, aki egyszerre vicces, szánalmat kiváltó és roppant idegesítő karakter. Kíváncsi vagy,...