Utazás

Hogy mi? Nem lesz ablak az Emirates új repülőjén!

A gépből ki lehet majd látni, csak nem úgy, mint eddig.

Szem helyett kamera

Nem lesz ablak az Emirates Légitársaság új Boeing 777-300ER gépének első osztályú kabinjában. Jó hír viszont, hogy mindez nem azt jelenti, hogy egy sötét repülőbelsőben kellene utazni, csupán annyit, hogy ablakok helyett kijelzőn át lehet majd kinézni a repülőből. Megijedni viszont nem kell, hiszen a gép külső részére szerelt száloptikás kamera képe még tisztább is lesz, mintha szabad szemmel tekintenénk a külvilágra. Az Emirates egyébként a jövőben az összes ablakot kiváltaná ezzel az újítással.

Gyorsabban repül

Az ablak nélküli megoldás több szempontból is előnyös lehet. A légitársaság szerint egyrészt így a géptörzs stabilabb, másrészt pedig a légi jármű könnyebb is lesz, így gyorsabban és kevesebb üzemanyaggal tud majd repülni.

Lapozz és tudd meg, hogyan fogadják az újítást!

Oldalak

Utazás
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.