Luxuspihenés az erdőben - avagy tökéletes kikapcsolódás egy lombházban

Két kisgyermek szüleiként férjemmel egy meghitt, világ elől elbújós pihenésre vágytunk. Így találtunk rá a noszvaji Treehouses elragadó lombházaira. (x)

Miután a gyerekeket mindenki legnagyobb örömére leszállítottuk a nagyszülőkhöz, célba vettük Noszvajt. Az Eger melletti kicsi falu lélegzetelállító környéken, erdők ölelésében fekszik a Bükkben. Érkezésünket követően az ámulatunk csak fokozódott, mikor megpillantottuk a Treehouses lombházait. Túlzás nélkül szerelem volt első látásra! Négy faház az erdő szélén, romantikus, eldugott helyen, kilátással egy kicsi tóra.

Egy csepp romantika

A faházak párokra lettek optimalizálva (gyermek és kisállat nem vihető), így tökéletes teret biztosítanak egy romantikus kikapcsolódáshoz. A lakosztályokban kényelmes franciaágy, tágas fürdő, hangulatos reggelizősarok és a teraszon elhelyezett privát jakuzzi gondoskodik a vendégek kényelméről – a lenyűgöző enteriőrről már nem is beszélve. Így számunkra a tökéletes kikapcsolódáshoz nem is hiányzott más, mint egy finom helyi bor és egy kis pezsgés a jakuzziban – hallgatva a madarak csicsergését, nézve a fák lombtáncát…

Gasztronómia a környéken

A pihenés teljességét csak fokozták a gasztro-kalandozásaink. Reggelire a lakosztályunk elé bekészített bőséges, változatos étkeket kínáló csomagot kaptunk. Az ebédet és a vacsorát a helyi Rozmaring étteremben és Egerben a Macok Bisztróban fogyasztottuk el - jó szívvel ajánlom mindkettőt a kulináris élvezetek kedvelőinek! Jelen alkalommal programunkból kimaradt Csernus Imre Csendülő nevű kávézója, de legközelebb ide is betérünk!

Programlehetőségek

Azonban ha valakinek mindez nem elég és a pihenését aktívabban szeretné eltölteni, változatos programlehetőségek közül válogathat Noszvajon és a környékén is; megcsodálhatja a De La Motte kastélyt, de találunk itt többféle túraútvonalat is, barlanglakásokat, pincesort, vagy elkölthetünk egy kellemes borvacsorát a Thummerer Pincében vagy Szögedi Sándor autentikus pincéjében.

Végszóként csak annyi megjegyzésem lenne még: menjetek ide, mert ez a hely valami csoda!

Fotók: treehouses.hu; femcafe.hu
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!