Sztárok

Luxus Yvonne kiakadt: "Még a lyukat se találom" - Videó

A luxusfeleségnek egy hétköznapi problémát kellett megoldania, de meggyűlt vele a baja.

A gombvarrás nehéz feladat

Továbbra is érdekes látni, ahogy a luxusfeleségek hétköznapi élethelyzetekben bizonyítanak. Legutóbb például Yvonne szembesült egy viszonylag általános problémával, aminek megoldása bonyodalmat okozott számára. A Feleségek luxuskivitelben sztárja egy gombot volt kénytelen felvarrni fia, Alex nadrágjára, ám a feladat nem ment könnyen.

"Egyszerűen nem vagyok ügyes... Valaki ezt jól tudja, én mást tudok jól... Utálok gombot varrni... Nem is látok pontosan, meg remeg is a kezem, ez a kettő együtt borzasztó" - mondta Yvonne, akinek profi kézügyességgel rendelkező sminkes barátnője segített a gombvarrási projekt végrehajtásában.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotó: Viasat3

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.