Sztárok

Dráma a TV2 stú­di­ó­já­ban: töb­ben sírva fa­kad­tak!

Számos fordulatot tartogatott már eddig is az Áll az alku a játék szerelmeseinek, olyanra még azonban nem volt példa, mint most.

Könnyeket fakasztott

Muczyka vallomása lavinát indított el, és néhány másodperc alatt máris patakokban folytak a könnyek az Áll az alku stúdiójában. Muczyka szavain ugyanis képtelenség volt nem meghatódni. A TV2 Áll az alku című műsora a története során talán még soha nem tartogatott annyi izgalmat és fordulatot mint most, az újraindulása óta. 

Mint ahogyan arról mi is mindig beszámoltunk, már szerelmek is szövődtek a kulisszák mögött, de akadt már hatalmas nyeremény, és természeteseb veszteség is. Most Muczyka történelmi vallomásáról kell cikkeznünk, egy emberként sírt rajta a stúdióban mindenki.

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.