Lifestyle

7 rendkívüli jel, hogy spirituális gyógyítónak születtél

Most sok mindenre megkaphatod a magyarázatot.

Te is spirituális gyógyítónak születtél?

Nagyon kevesen születnek spirituális gyógyítónak, és még kevesebben ismerik fel, hogy valóban azok. Vajon te is a kiválasztottak közé tartozol? Cikkünkből megtudhatod.

1. Olvasol másokban

Akik spirituális gyógyítónak születtek, azok nem csupán megértik, hanem meg is érzik mások érzéseit, gondolatait - anélkül, hogy egy morzsányi információt is tudnának arról, milyen hangulatban, állapotban van az illető. Olvasnak a feléjük áradó energiáktól, figyelik a reakciókat és mindent, amit tapasztalnak, elraktározzák magukban.

2. Szinte bárkin tudsz segíteni

Mivel ilyen hatékonyan rá tudnak hangolódni másokra, a gyógyítók szinte minden esetben megtalálják a módját, hogy segítsenek a nehéz helyzetekben. Olyan mélyen kapcsolódnak az adott emberhez, hogy hamar átlátják a szituációt, a magukénak kezdik érezni a problémát, ezáltal pedig jobban bevonódnak, elkötelezettebben küzdenek a jobb állapot elérése érdekében.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle