Sztárok

Dobó Kata számára ezért különleges Zsidró: Megható, amit mondott

Nem titkolja, miért működik olyan jól a kapcsolatuk Zsidró Tamással.

Dobó Kata megható vallomása

A 44 éves Dobó Kata még 2016-ban jött össze a nála 11 évvel idősebb mesterfodrásszal, Zsidró Tamással, akivel azóta is nagy boldogságban élnek. Szinte minden nagyobb rendezvényre együtt érkeznek, nem félnek megmutatni a világnak, mennyire szeretik egymást. Kata nyilatkozataiból ugyanez derül ki, a csodaszép színésznő szerint 40 felett egyébként is jobb szerelmesnek lenni. Ilyenkor már bölcsebben szeretünk, elfogadóbban,
kompromisszumképesebben.

"Nekem már a nyugalom a legfontosabb, és ezt megbecsülöm. Sok mindenen kell keresztülmenni ahhoz, hogy az ember megtanuljon okosan szeretni. Tamással annyira erős társai és támaszai vagyunk egymásnak, amit nem tapasztaltam korábban" - mondta el a napokban a Story magazinnak.

Nem mindenki nézte jó szemmel a kapcsolatukat a feleségével.

Leadfotó: instagram.com/dobokata

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!