Egészség

Egy hónapig 10 doboz kólát ivott naponta a férfi, ilyen lett a teste

Előtte-utána fotó.

Naponta 10 doboz kóla egy hónapig

George Prior 2014-ben érdekes kísérletre szánt el magát: az akkor 50 éves férfi elhatározta, hogy egy hónapon keresztül napi 10 doboz kólát fog meginni, és megnézi, hogyan fogadja ezt a szervezete - írja a DailyMail. Amikor belevágott a kihívásba, George egy izmos, láthatóan jó karban lévő férfi volt, ráadásul az egészségével sem akadt semmi gond.

Átalakult a teste

A kólák társaságában töltött 30 nap azonban az ő testén is otthagyta a nyomát, méghozzá durván: a súlya 76 kg-ról 87-re nőtt, a legtöbb háj a hasára és a derekára kúszott fel. Úgy festett, mint aki egész életében még csak távolról sem látott edzőtermet vagy egészséges ételt. Nemcsak külsőleg, de belsőleg is megváltozott: az egykor 129/77-es vérnyomása 145/96-ra kúszott (a normális érték 120/80, akinek ennél magasabb, annak nagyobb az esélye a szív-és érrendszeri betegségekre, illetve a stroke-ra). Prior azt is elmondta, hogy ez alatt a 30 nap alatt a kóla függőjévé vált. Próbálta tartani magát a jól bevált paleo diétájához, de néha úgy érezte, akkora a cukoréhsége, hogy a napi 10 üdítő sem elég neki.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: youtube.com

Oldalak

Egészség
Fashion&Beauty
Rengeteg újra és újra előkerülő divattrendnek lehettünk már tanúi, ezúttal egy reneszánszát élő nadrág kerül újra reflektorfénybe.
Lifestyle
Meglepőnek tűnhet, de van egy ital, aminek a megszokottól eltérő az íze, ha nem a földön, hanem a felhők felett kortyoljuk – ennek pedig érdekes oka van.
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.