Sztárok

Luxus Babett: "Egészen másképp látom most az életet"

Őszintén beszélt érzéseiről.

Babett esett ki

A Celeb vagyok, ments ki innen! hamarosan véget ér, sorra hullanak ki a játékosok. Legutóbb Köllő Babettnak kellett távoznia a nézők döntése alapján. A megpróbáltatásokat, a nehéz körülményeket nem mindenki bírja, Babett is azt hitte, hogy simán visszarázódik, miután elhagyta a tábort, azonban bevallása szerint ez nem így van. Minden kis apróság örömöt okozott számára és elárulta, hogy egészen máshogy látja most az életet. "Az eltöltött, közel három hét után minden a feje tetejére állt és nagyon szeretném, hogy ez így is maradjon és soha ne felejtsem el azt a fajta küzködést, azt a fajta nehézséget és azt a fajta tapasztalatot, amit ott bent szereztem a táborban. Kutya kemény volt" - nyilatkozta a színésznő.

Fotó: Rtl Klub

Lapozz és nézd meg a teljes videót!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az amerikai modell és színésznő, Brooke Shields a nyolcvanas években volt igazán a csúcson, de a Netflix ismét visszatette őt a térképre. Most az ő főszereplésével készült alkotás tarol.
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...
Sztárok
A színésznő alakja egyszerűen még mindig bámulatos, kék ruhája pedig úgy simult az idomaira, mintha egyenesen ráöntötték volna. Egy biztos: őt irigyli most minden nő.