Bed&Love

Iszonyú ciki, mégis egyre trendibb ez a randizási szokás

Gáz, ha te csinálod és az is, ha veled csinálják.

Amikor te vagy a vészkijárat

Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni az egyoldalú kapcsolatok egyik legcsúnyább verzióját, azt, amikor te vagy az, aki bármikor ugrik és mindent eldob, miközben a másik csak akkor keres, ha nincs más programja. Ez a jelenség manapság egyre elterjedtebb, talán azért, mert az utóbbi évtizedekben nehezebbé vált kialakítani egy tartós, igazi párkapcsolatot. Menő szinglinek lenni, menő félni az elköteleződéstől, menő váltogatni a partnereket.

Tuti, hogy mindenkinek van olyan barátja vagy barátnője, aki csillogó szemekkel mesél valakiről, a sztoriból pedig azonnal lejön, az illető minimálisan sem gondolja komolyan a dolgot, csak hitegeti, tartaléknak használja őt. Ha nincs ló, jó a szamár is - szokták mondani. Angolul már van is egy kifejezés az ilyen kapcsolatokra, méghozzá a "firedoor", amit magyarul körülbelül vészkijáratnak lehet lefordítani. A lényeg, hogy ezen az ajtón csak egyirányban lehet átmenni. Az ilyen viszonyok nagyon egészségtelenek, arról nem beszélve, hogy a "szerelmesebb" felet ezzel nagyon megalázó helyzetbe hozzuk.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: 123rf

Oldalak

Bed&Love
Fashion&Beauty
Ha te is szereted begöndöríteni a hajad, valószínűleg rengetegféle módszert kipróbáltál már a hajsütővastól kezdve egészen a hőmentes formázó eszközökig. Néhány alapvető szabályt viszont mindenképpen...
Sztárok
Rengeteg szabály és előírás határozza meg a brit királyi család életét, de gondoltad volna, hogy vannak olyan ételek is, melyeket egyenesen tilos fogyasztaniuk?