Lifestyle

Idén is tarolt a FitBalance, ilyen fergeteges hangulat volt a helyszínen

Közép Európa legnagyobb fitnesz és életmód rendezvényét tartották Budapesten.

Idén is sikeres volt a FitBalance

A FitBalance Magyarország egyik vezető fitnesz, wellness és az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség expója és mozgás fesztiválja. Az elmúlt 10 évben, immár ez a 25. FitBalance rendezvény és ez idő alatt megközelítőleg háromszázezer résztvevőt sikerült megmozgatniuk a szervezőknek. A helyszínen 20 színpadon, közel 200 oktató, valamint a legnevesebb prezenterek tartanak órákat. A programok között fitnesz, zumba, pilates, kangoo, jóga, bodyART, capoeira aerobic, spinning, crossfit, spartan, IWI F.I.T. Point is szerepelt. Ezen felül fitnesz és életmód expo, walkenergie, proski, hot iron, valamint egészségügyi szűrések is szerepeltek a választható programok között.

Sztárok az egészségért

Idén is folytatódott a "Sztárok az egészségért" program, melyhez csatlakozott Tolvai Reni, Kustánczi Lia, Rubint Rella, Kulcsár Edina és Fésűs Nelli is. Ahogy minden évben, idén is nagy nevek álltak színpadra, mint óratartó prezenterek. Többek közöt Schobert Norbi és Rubint Réka, Tatarek Rezső, Katus Attila, Czanik Balázs, valamint Béres Alexandra mozgatta meg a sportolni vágyó közönséget. Az Absolute Live - FitBalance Aréna háziasszonya és „arca” Simon Szimonetta volt, az esemény műsorvezetője pedig Berki Krisztián.

Meglepetés a színpadon

Idén több különleges pillanata is volt a rendezvénynek. A színpadon ölelkezett össze 16 év után újra Rubint Réka és Béres Alexandra. Réka óráján a színpadra állt Sarka Kata és Rogán Cecília is és mindketten végigcsinálták a kőkemény edzést. Sáfrány Emese Aleska pedig egész napos versenyt tartott légtánc-növendékeinek, ahová meghívta zsűritagnak Molnár Andit. A fitnesz versenyzők között is volt egy két meglepetés, hiszen megméretette magát VV Seherzádé és a tv2 volt tulajdonosa, Yvonne Dederick is.

Az egészséges életmód jegyében

A rendezvényen a szakmai programokon túl, a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy az aerobik és fitnesz órák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz és valóban gyakorlati tanácsokkal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket. A fitnesz és életmód expón mintegy 100 kiállító várja az érdeklődőket. Az egészségügyi szűrések keretében közel 20 féle szűrővizsgálat látogatására volt lehetőség. Ismét csatlakozik az esemény programjába a fitnesz, mint versenysport. Ezúttal a BioTechUSA – FitBalance Testépítő és Fitness Nemzetközi Kupa is részét képezte a programnak. A FitBalance, sikerét nem csak az egészséges életmódot övező egyre növekvő érdeklődésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának, vezetőségnek köszönheti, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják a rendezvény magas színvonalát.

Femcafe a FitBalance-on

Idén a Femcafe is képviseltette magát a rendezvényen. Látványos standunknál bárki megpihenhetett két edzés között. A Crystal Nails szakemberei az érdeklődőknek gyönyörű manikűröket készítettek, az Oriflame munkatársai pedig a hölgyek sminkjeit frissítették fel. Szuper volt a hangulat, ezt az is bizonyítja, hogy rengeteg sztár látogatta meg standunkat.

Fotók: Kunos Attila/Femcafe Leadfotó: Facebook/FitBalance
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Lifestyle
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.
Sztárok
Nem forognak többé a kamerák: véget ért az Ázsia Expressz idei szezonja, így Krausz Gábor és Mikes Anna is hazatérhetett. A neves séf nem csupán közelmúltbéli élményeiket elevenítette fel, de arról...