Home&Design

Felejtsd el a Fidget Spinnert, itt az új őrület helyette - Videó

Kihívója akadt a világot meghódító játéknak.

A játékok Despacitója - Fidget Spinner

A Despacito mellett az úgynevezett fidget spinner volt a nyár nagy slágere idén. Ez egy olyan játék, amelyet akár a stresszlabdák modern megfelelőjének is nevezhetünk. Ha nagyon egyszerűen szeretnénk megfogalmazni, hogy tulajdonképpen miről beszélünk, akkor azt mondanánk, a fidget spinner egy háromágú műanyagdarab csapágyas görgőkkel. Hogy mi ebben a poén? Állítólag megnyugtat, ha pörgetgetjük és hosszan nézzük a mozgását. Amerikában például annyira bejött a gyerekeknek, hogy számos általános iskolában betiltották. Na, ennek van most itt az újabb verziója, amely a fidget cube vagy infinity cube nevet kapta.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
A penész sok háztartásban problémát jelent, kevesen tudják csak viszont, hogy már néhány rendkívül hasznos növénnyel is kiirthatjuk otthonunkból.
Sztárok
Sarolta hercegnő és György herceg reggeli rutinja tulajdonképpen szinte semmiben sem különbözik más, velük egykorú iskolás szokásával, Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek azonban olykor közbe...
Lifestyle
A legfrissebb kutatások új reményt hoznak az alvászavarokkal küzdők számára, egy eddig ismeretlen természetes megoldás formájában, melyhez mindössze egyetlen gyümölcsre lesz szükséged.