Utazás

Mi lesz most a Római-parttal? Komoly változás elé nézhetünk

Holnap tárgyalnak a kérdésről.

Veszélyben a Római-part?

A Római-part a Margit- és a Hajógyári-szigeten is túl, Buda északi csücskén terül el. A környékbeliek kedvelt kiránduló- és pihenőhelye. A helyieknek azonban évek óta komoly problémát okoznak a Duna áradásai, ezért a tervek szerint egy mobilgátat húznának fel az ott élők védelmére. A Fővárosi Közgyűlés holnapi ülésén dönt arról, hogy a Római-part tervezett mobilgátjának nyomvonala a parton haladjon vagy a Nánási út – Királyok útja vonalában. A tiltakozó civilek és zöldek inkább az utóbbi verziót támogatják. Álláspontjuk közérthető elmagyarázásához pedig egy rövid Youtube videót is létrehoztak.

A videóért kattints a következő oldalra!

Oldalak

Utazás
Sztárok
Bár nagyon jó tanuló volt, de igyekezett elkerülni, hogy strébernek nézzék. Ha valami csíntalanság előkerült, ő biztosan benne volt.
Utazás
Tényleg jobban járunk, ha kiveszünk egy konyhával felszerelt apartmant, és magunknak főzünk otthon. Természetesen vannak spórolási tippek, amikkel meg lehet úszni a drágulást.
Lifestyle
Bemutatta első könyvét Pécsi Balázs luxusszakértő, aki több mint másfél évtizede kutatja, mi minden is kell a sikerhez, a feljebb jutáshoz a társadalmi ranglétrán - ezirányú tapasztalatait gyűjtötte...