Utazás

Életveszélyes: videóra vette, ahogy 170-nel száguldozik a Soroksárin

Nézni is félelmetes.

Őrült sebességgel a Soroksári úton

Nem kevesebb, mint 170 km/h-ás sebességgel száguldozott valaki vasárnap a Soroksári úton - írja a hvg.hu. A sofőr, aki egy Mercedes ML 320 CDI kormánya mögött ül, videóra vette az ámokfutást. A felvételt nézni is félelmetes: a vezető nagy szitkozódások közepette jobbra-balra cikázik, átlépi a dupla záróvonalat, bemegy a buszsávba.

Lapozz, a videót a következő oldalon találod!

Fotó: youtube.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Utazás
Lifestyle
Számos ember szkeptikus a brokkoli iránt, holott ha megfelelő módon van elkészítve, valójában rendkívül ízletes lehet – de vajon hogyan hat a szervezetünkre, ha rendszeresen fogyasztjuk ezt a...
Sztárok
Nehéz megmondani, hogy ki Magyarország legdögösebb nője, vagy éppen férfija. A felsorolásban feltűnt Ördög Nóra, és persze Szoboszlai Dominik neve is.
Lifestyle
Magyarország egyik felén őszies, míg a másik felén tavaszias-nyárias hőmérséklet fog uralkodni. Megmutatjuk azt is, milyen időjárásra kell számítani a hétvégén!