Lifestyle

Mi a neved? A karma szerint így találhatod meg a nagy Ő-t

Számold ki a szerelmi karmád és megtudod, mit kell tenned azért, hogy egyenesbe jöjjenek a szívügyeid - vagy még élvezhetőbbek legyenek!

A szerelmi karma kiszámítása

Kíváncsi vagy rá, hogy az előző életeidben hogyan bántál a partnereiddel, és ez milyen kihatással van a mostani érzelmi helyzetedre? El sem tudod képzelni, miért nem talált még rád a szerelem, vagy miért vannak problémák a párkapcsolatodban? Kiderül!

Add össze a teljes neved (ha két keresztneved van, akkor mindkettőt használd fel) magánhangzóit, amiből megkapod a szívszámot. A magánhangzók ezeknek a számoknak felelnek meg:

1 – a, á, i, í

5 – e, é

6 –u, ú, ü, ű

7 – o, ó, ö, ő

Ha ez kész, add hozzá a karma számát, azaz a hetest, és addig számolj, amíg egy olyan egyjegyű számot nem kapsz, ami 1 és 9 közé esik. Készen vagy? Akkor ismerd meg a szerelmi karmád!

1-es szám

Múlt: Előző életedben magányos voltál, állandóan, kétségbeesetten kerested a szerelmet. Általában olyan partnerek mellett horgonyoztál le, akik arra sem voltak méltók, hogy a lábad nyomát megcsókolják. Bár mindig megállapodtatok valamiben, ők nem törődtek a közösen hozott szabályokkal és felrúgták azokat. Ez bizalmatlanná, gyanakvóvá tett.

Jelen és jövő: Ma már nem vagy bizalmatlan, sőt inkább határozott, ambiciózus jellemed van. Imádod, ha minden úgy történik, ahogy te szeretnéd és a partneredtől is elvárod, hogy úgy és azt tegye, amit mondasz neki. Vannak olyanok, akik meghajolnak az akaratod előtt, de a legtöbben ennél önállóbak, így azok a kapcsolatok hamar véget is érhetnek. Ha komolyan meg szeretnél állapodni és nem kívánod újra meg újra a szinglik akkor ne alattvalóként, hanem teljes jogú partnerként tekints a másikra. Így garantáltan rálelsz a nagy Ő-re.

2-es szám

Múlt: Előző életedben egyáltalán nem vállaltad önmagad: sem a családod, sem a barátaid, sem az érzéseid nem kerültek előtérbe, mindent elfojtottál és magadba temettél. Érdekkapcsolatban éltél és emiatt nap mint nap szenvedtél. Aki után a legjobban vágyakoztál, az sohase tudta meg, hogy mit érzel.

Jelen és jövő: Nem változtál túl sokat, hiszen olyan kapcsolatokba is belemész, ahol nem az érzések vezérelnek, hanem más szempontok alapján döntesz. A jövőben meg kell tanulnod felvállalni azt, ami belül van, megvallani, mit érzel a szíved választottja iránt és bátran kitartani mellette. Ne légy olyannal, akihez nem fűz mély szerelem, mert boldogtalan leszel és soha nem jutsz ki ebből az ördögi körből!

3-as szám

Múlt: Bár keresve sem lehetett találni nálad jobb embert előző életedben, sajnos egyúttal nagyon megbízhatatlanul is viselkedtél, hiszen csak úgy faltad az ellenkező nemet. Egyik ágyból be, a másikból ki, számodra nem volt akadály, még a lelkiismereted se szólalt meg. A vágy örökké égett benned és ez hajtott újabb és újabb kalandok után.

Jelen és jövő: Kísért az előző életed emléke, de légy erős és állj ellen! Karmikus feladatod, hogy családot alapíts, lehorgonyoz valaki mellett, akivel el tudod képzelni a hátralévő életedet és akit soha nem lennél képes megcsalni. Ne bonyolódj viszonyokba, mert úgysem leszel elégedett tőlük! A jövőben találkozhatsz valakivel, aki minden szempontból megfelelő lesz – ne rontsd el az erotikus vágyaid miatt!

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: hopedavisphoto.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Bár jó ötletnek tűnhet az erős, zsíroldó hatású mosogatószerrel áttörölni bizonyos felületeket, hogy eltávolítsuk a makacs szennyeződéseket, lehet, hogy akár végleg tönkretesszük vele az adott...
Sztárok
A televíziós munkák most nem jöttek be Curtis számára, de legalább többet tud foglalkozni a zenéléssel. Ismét Király Viktorral állt össze, hogy berobbantsák a fesztiválbombát.
Lifestyle
Remélhetőleg most nem kell akkora tömegre számítani a boltokban, mivel nem hosszú hétvége lesz, és az anyák napja miatt is még lesz időnk bevásárolni.