Bed&Love

Megint jött egy blogger, aki megmondja, milyen a Tökéletes NŐ

A Facebookon terjed az a szöveg, ami 4 megkérdőjelezhető pontban szedi össze a tökéletes nő tulajdonságait.

Múlt századi Facebook-poszt

Egy modern nőnek az élet számos területén kell teljesítenie és ehhez nem szégyen, ha néha egy kis segítségre van szüksége. Hála az égnek, az internetre boldog-boldogtalan feltöltheti örökérvényűnek nevezett tanácsait, legyen szó káposzta termesztésről, munkakeresésről vagy egy komplikált házasságról.

A Facebookon sokan felkapták azt a cikket, ami elméletileg egy útmutató a tökéletes női viselkedéshez, a nagybetűs NŐ-lét eléréséhez... már ha ez a nő úgy száz évvel ezelőtt élt és halt. Lassan mindenkinek meg kell értenie, hogy a világ változik és fejlődik. Egyáltalán nem ciki, ha egy nő a karrierjére is koncentrál a gyereknevelés mellett, ahogy a szexuális identitás kérdése sem tabutéma többé (gondoljunk csak a napokban zajló Pride hétre). Na, de inkább vessünk egy pillantást az úgynevezett Jós- és varázslónő alkotására, amit olvasván nagyon úgy néz ki, hogy az ő kristálygömbje csak a múltba néz, a jelenbe semmiképp.

Az ominózus szövegért kattints a következő oldalra!

Fotó: giphy.com

Oldalak

Bed&Love
Fashion&Beauty
Mindannyian tudjuk, hogy az élelmiszerek egy bizonyos idő eltelte után megromlanak és az is természetes számunkra, hogy romlott ételt nem eszünk meg. De gondolkodtál már azon, vajon mennyi idő után...
Egészség
Rengeteg rémisztő történetről lehet hallani a szívrohamokról és annak igencsak meglepő, kevesek által ismert tüneteiről. Akad közül egy, melyről egészen biztos, hogy eddig még te sem hallottál.
Lifestyle