Utazás

Kísértetjárta mozik, ahol a vígjátékok is horrorrá változnak

Thriller a mozi nézőterén? Megfordult már a fejedben az, mi van, ha a melletted ülő nem is él...

Palace filmszínház – Los Angeles, Kalifornia

Sokan láttak itt sétáló alakokat a harmadik emeleti erkélyrésznél, annak ellenére, hogy oda a nézők nem mehetnek fel. Mások egy fehér csipkeruhás női alakot pillantottak meg a színpad felett. Egy kicsit lebeg, aztán kőröz, majd eltűnik. Ez egyébként a legrégebbi filmszínház az országban, ahol olyan művészek fordultak meg, mint Sarah Bernhardt és a Marx testvérek. Lehet, hogy az ő szellemeik bolyongnak itt?

Lincoln Square Theater – Decatur, Illinois

A mozi helyén régen egy hotel állt, ami egy rettenetes tűzben porig égett.. EZz bőven lehetne alapja a szellemeknekm de nem, saját legendája van a helynek, amely úgy szól, hogy egy Red névre hallgató gépész leesett 75 méterről a karzatról, és felnyársalta magát. Egy másik verzió szerint viszont Red természetes halállal halt meg, de imádta a helyet, ezért kísért itt. Akárhogy is, a látogatók gyakran hallanak furcsa hangokat, zajokat, és sokszor éreznek hideg foltokat, amik ugyebár a kísérteteket jelzik.

Fotó: theghostdiaries.com;

Oldalak

Utazás
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.
Sztárok
Emlékszel Rajesh Koothrappalira az Agymenők című szitkomból? A karaktert alakító színész hatalmas változáson ment át, napjainkban pedig egyáltalán nem úgy néz ki, mint amikor megismerte a világ.