Sztárok

Lebuktak - Brad Pitt egész éjjel flörtölt dögös szőke kolléganőjével

Úgy tűnik, a színész végre összeszedte magát, elkezdett hölgyekkel ismerkedni. Talán komoly kapcsolat is lehet ebből a heves flörtből?

Híres és dögös szőkével flörtöl Brad Pitt?

Tavaly ősszel, nem sokkal Brangelina szakításának híre után az amerikai sajtó azt kezdte terjeszteni, Brad Pitt egy híres szőke színésznővel, Kate Hudsonnal vigasztalódik. Nem sokkal ezután kiderült, ebből egyetlen szó sem igaz. Igaz, Kate egy rádióműsorban bevallotta, tetszik neki Brad. Most újabb bombázóval boronálták össze, ráadásul a források is megbízhatóbbnak tűnnek. Nem kizárt tehát, hogy Pitt végre újra felszállt a "flört vonatra".

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: people.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Harry és Meghan ellen szövetkezett az uralkodó és a trónörökös, ám a királyi szakértő szerint mindketten kudarcot vallottak, ami meglehetősen megviseli apát és fiát.
Sztárok
Anno Marics Peti csak álmodozott a hírnévről, és abban sem volt biztos, hogy a Valmar be fog futni zenekarként. Visszaemlékezett a régi időkre, amikor még buszjegyre is alig volt pénze.
Egészség
Egy új kutatás szerint már napi fél kanálnyi olívaolaj csökkentheti a demenciában való elhalálozás kockázatát, de ez még nem minden.