Lifestyle

Brutális! 76 kg-ot fogyott ez a nő, az arca szinte felismerhetetlen lett

218 kg volt, most 142. Az elképesztő átalakulás inspiráló lehet bárki számára!

Állandóan támadták, elhatározta, hogy lefogy

A 24 éves Kaylee Bonnet 218 kg-ot nyomott, mielőtt eldöntötte, változtatnia kell. Súlya miatt rengeteg támadás érte: volt, aki a nyílt utcán szólt be neki, míg mások „csak” bámulták, akár egy cirkuszi állatot. A fiatal lány a reakciók miatt szokott le arról, hogy bárhova is egyedül menjen. Csak úgy volt képes szembenézni az emberekkel, ha volt valaki mellette.

Kaylee kiskora óta harcolt a túlsúlyával, már a középiskolában 138 kg-ot mutatott alatta a mérleg. „Folyamatos küzdéssel telt az életem. Állandóan azon aggódtam, beleférek-e a székekbe, meg tudnak-e tartani, nem olvad-e le a sminkem és megy szét a hajam, miközben eljutok A pontból B-be” - idézi szavait a Cosmpolitian.

Húszas éveinek közepén járt, amikor prediabétesszel és magas vérnyomással diagnosztizálták. A prediabétesz tulajdonképpen a cukorbetegség előszobája: magas vérnyomással és Kaylee súlyával kombinálva pedig nagy esély volt rá, hogy a lány állapota hamar rosszabbodni fog. Az orvosok figyelmeztették, hogy akár szívinfarktust vagy stroke-ot is kaphat, ha nem változtat az életmódján.

Kaylee tudta, hogy még nem akar meghalni, így végül alávetette magát egy bypass műtétnek. A beavatkozás előtt azonban kapott egy kis házi feladatot: le kellett adnia 13-18 kg-ot. A cél elérése érdekében drasztikusan lecsökkentette az elfogyasztott kalóriák mennyiségét. Ráállt egy proteinben gazdag, szénhidrátban viszont szegény diétára, emellett minden egyes nap kilométereket sétált.

Lapozz, nézd meg, hogy festett a műtét után!

Fotók: Instagram

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy amikor a leginkább komolynak kellett volna lenned, mert valaki rossz hírt közölt veled vagy esetleg egy temetésen voltál, rád jött a röhögőgörcs? Ez bizony rettentő...
Lifestyle
Döbbenetesen gyönyörű a látvány, de rettenetesen veszélyes helyzetet jelez előre.
Fashion&Beauty
Képzeld el, ahogy a nyári napfény megcsillan a fémes körmeiden, miközben egy frissítő italt kortyolsz a tetőtéri bárpultnál. Vagy ahogy valamelyik tengerparton élvezed a pihenést, és mikor...