Sztárok

Babyboom a sztároknál! Megszületett a magyar színésznő babája

Megszületett a magyar színésznő második gyermeke, a pici a Lilien nevet kapta. Már fotó is van róla, valamint szépséges anyukájáról.

Megszületett Som-Balogh Edina kislánya

A Story magazin adta hírül, hogy megszületett Som-Balogh Edina második gyermeke, egy kislány, aki a Lilien nevet kapta. A pici olyan sokáig várt, hogy majdnem beindították a szülést, ám végül természetes úton jött a világra. A baba és a mama is nagyon jól vannak. Most óriási az öröm a családban. A lap a Facebook-oldalán két fotót tettek közzé, ezeket alább láthatod.

Lapozz, a cikk még folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Bár nagyon jó tanuló volt, de igyekezett elkerülni, hogy strébernek nézzék. Ha valami csíntalanság előkerült, ő biztosan benne volt.
Utazás
Tényleg jobban járunk, ha kiveszünk egy konyhával felszerelt apartmant, és magunknak főzünk otthon. Természetesen vannak spórolási tippek, amikkel meg lehet úszni a drágulást.
Lifestyle
Bemutatta első könyvét Pécsi Balázs luxusszakértő, aki több mint másfél évtizede kutatja, mi minden is kell a sikerhez, a feljebb jutáshoz a társadalmi ranglétrán - ezirányú tapasztalatait gyűjtötte...