Fashion&Beauty

Sarka Kata Story Gálás ruhája eléggé megosztott titeket – Szavazd meg, hogy tetszik-e vagy sem

Tegnap beszámoltunk arról, hogy Sarka Kata egy Merő Péter estélyiben érkezett az idei Story Gálára, amit a kislánya azonnal le is stoppolt magának. Mi a legjobban öltözöttek listájára tettük őt, a kommentek alapján ti azonban nem feltétlenül értettetek egyet velünk. Szavazzátok meg és döntsük el együtt, most szép volt Kata ruhája vagy sem!

Kata ruhája megosztott titeket és minket is

A szerkesztőség sem ért egyet abban, hogy Sarka Kata Story Gálás ruhája jól állt-e a szépségnek vagy sem. Azt mindenki elismeri, hogy a ruha alapvetően szép, és egy másik hölgyön jól mutatott volna. Ha az a hölgy közelebb állna az 50-hez, mint a 30-hoz. Két tábor alakult ki. Az egyik, akik szerint Kata ruhája elegáns volt és illett hozzá és az eseményhez is. A másik tábor szerint a szín és a fazon öregítette őt, ráadásul legalább 10 kilót dobott az egyébként álomalakú sztárra. Egyetlen dologban egyeztünk meg mindannyian: a frizura kicsit régimódira sikeredett, a besütött, feltupírozott tincsek a 80-as évek hangulatát idézték, és nem jó értelemben. A kérdés lezárása érdekében egy szavazást hirdetünk: döntsük el együtt, hogy Kata ruhája illett-e hozzá vagy sem.

Lapozz, és szavazd meg, tetszett-e Sarka Kata ruhája!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle