Fashion&Beauty

Fényes harisnya és szőrös nyak - A Story Gála vörös szőnyegének legtragikusabb ruhái

Minden évben elérkezik a Story Gála, és minden évben bevillan a fejünkbe a gondolat, hogy miért divatosak még bizonyos dolgok ma Magyarországon. Például a fényes harisnya. A csodás ruhaköltemények mellett idén is akadtak jópáran, akik képtelenek voltak megfelelően felöltözni az eseményre.

Kovács Ágnes

Olimpiai-bajnok úszónőnk szettjéről sajnos nem sok jót tudunk elmondani. A ruha maga elég jellegtelen, a stóla teljesen indokolatlan, a fényes harisnyát továbbra is a valaha volt egyik legrosszabb divatcikknek tartjuk, a cipő pedig kicsit bumszli.

Kozsó

Kozsó olyan „kozsósan” öltözött fel az eseményre. Nem is nagyon szeretnénk kommentálni, önmagáért beszél.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Bemutatta első könyvét Pécsi Balázs luxusszakértő, aki több mint másfél évtizede kutatja, mi minden is kell a sikerhez, a feljebb jutáshoz a társadalmi ranglétrán - ezirányú tapasztalatait gyűjtötte...
Utazás
A ChatGPT felsorolta azon országokat, melyek nekünk, magyaroknak is menedéket biztosítanának, ha újabb világégéssel kellene szembenéznünk.
Lifestyle
Sosincs túl késő leszokni a dohányzásról, ezt egy nemrégiben végzett kutatás is alátámasztja, mely szerint a dohányzás későbbi életkorban való elhagyása is évekkel megtoldhatja várható...