Sztárok

Ez történt George Michael halálának estéjén – Párja mostanáig nem mondta el a teljes igazságot

George Michael szerelme, akivel 2011 óta voltak együtt, csak most árult el néhány fontosnak tűnő részletet az énekes halálával kapcsolatban. Vajon miért döntött így?

George Michael öngyilkos lett?

A mindössze 53 éves George Michael éppen karácsony napján, december 25-én hunyt el. Holttestét párja, Fadi Fawaz találta meg reggel, aki azért ment be a szobájába, hogy felébressze a sztárt, ugyanis karácsonyi ebédre voltak hivatalosak. Sajnos azonban a poplegenda ekkor már nem élt. A szilveszter közeledtével meglepő üzenetek jelentek meg a gyászoló Fadi Twitter-oldalán, ezekben azt írta, George öngyilkos lett. Az egyikben például egészen pontosan azt állította, az énekes régóta öngyilkos akart lenni, most pedig "végre sikerült is neki". A fotósként dolgozó férfi később törölte ezeket a posztokat és azt állította, valaki feltörte a profilját.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: thesun.co.uk

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sajnos egyre többen küzdenek különféle ételallergiákkal, néhány közülük viszont egészen meglepő tüneteket is előidézhet.
Lifestyle
Te is olyan vagy, aki ha meglát egy pókot, sikítva kirohan a szobából, de minimum az ájulás szintű félelem és undor kerülget? Most megtudhatod, milyen üzenetet hordoznak a pókok, és a cikk elolvasása...
Fashion&Beauty
Mindannyian tudjuk, hogy az élelmiszerek egy bizonyos idő eltelte után megromlanak és az is természetes számunkra, hogy romlott ételt nem eszünk meg. De gondolkodtál már azon, vajon mennyi idő után...