Lifestyle

8 vicces fotó gyerekekről, akik utálják a karácsonyt - A lángoló süti mellett pózoló kislány a legjobb

Általánosságban elmondható, hogy a gyerekek izgatottan várják a karácsonyt, de mint mindig, erről a témáról sem beszélhetünk kivételek nélkül. Vannak olyan lurkók, nem is kevesen, akiknek mindenük tele van az ünneppel. Fotókon a bizonyíték - figyeld a lángoló süti mellett pózoló kislányt!

Karácsonyellenes apróságok

Vagány szülők összeszedték és közszemlére tették azokat a fotókat, amiket a finoman szólva sem vidám fiaikról és lányaikról készítettek - vagy fancsali fejjel, jelmezben állnak a karácsonyfa mellett, vagy tönkrevágják az ünnepi fotózást. A DailyMail kiválogatta a legjobbakat, ezúton is köszönet érte, nagyon feldobta a napunkat. Nézd meg a képeket a karácsonyellenes apróságokról!

Égve jó a mézeskalács

Miért kell pózolnom?

Testvéri szeretet

Klikk tovább a folytatásért!

Fotók: dailymail.co.uk

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.