Fashion&Beauty

Fiatalodj éveket tűk nélkül! Forgasd vissza az idő kerekét kollagénnel!

Minden nő szeretné megőrizni bőre fiatalságát, rugalmasságát, ragyogását. Az anti agingtől azonban sokan félnek, mert a fogalom szinte összekapcsolódott a szikével, tűvel, és a fájdalmas, kellemetlen kezelésekkel. Van egy jó hírünk, létezik kellemes, mindenféle beavatkozásoktól mentes anti aging kezelés, aminek most eláruljuk a titkát!

A valódi titok a kollagénben rejlik

Bőrünk öregedése a bőr kollagén hiánya miatt következik be, az első ráncok a szemek sarkában és az ajkak körül bizony már 25 éves korban megjelennek. Az idő előrehaladtával bőrünk egyre kevesebb kollagént állít elő, a bőr mélye vízhiányossá válik, ezért jelennek meg az egyre mélyebb ráncok, a bőr veszít rugalmasságából, petyhüdté válik. A bőr nedvességtartalmának megkötéséért és rugalmasságáért ugyanis legnagyobb részt ez a fehérjemolekula felel. Ahhoz, hogy ezt a folyamatot megállítsuk, és visszafordítsuk, hasonlóan a sérült bőr kezeléséhez, kollagént kell bejuttatnunk a bőrbe.

Hogyan juttassuk be a kollagént?

A hagyományos kozmetikai kezelések, akkor is, ha értékes hatóanyagokkal történnek, csak a tüneteket, például a bőrszárazságot, felszíni ráncokat enyhítik, de a bőr mélyén lévő kiváltó okot, azaz a kollagén hiányát nem befolyásolják. A kollagén bejuttatása a régi módszer szerint injekcióval történt,- mely igen kellemetlen beavatkozás- mivel a kollagén egy nagy molekula, amely nem tud a bőr mélyébe jutni.

Fajdalmas beavatkozás nélkül

Egy német plasztikai sebész, Dr. Erich Schulte égési sérültek kezelése során rájött, hogyan juttatható be a kollagén a bőr mélyebb rétegeibe mindenfajta beavatkozás nélkül. Az általa kifejlesztett speciális módszer a kollagénmolekulát kisebb részekre hasítja, mely egy vivőanyag segítségével bejut a bőr mélyebb rétegeibe, ahol megkötődik. Ez a luxus hatóanyag a bőr mélyén fejti ki hatását, helyreállítja a sejtek anyagcseréjét, és serkenti a kollagén újratermelődését.

Egyedülálló szépség program

A kollagén bejuttatásának folyamatosnak kell lennie, és az optimális hatás érdekében párhuzamosan szükséges az otthoni terápia, és a kozmetikában, szakember által végzett bőrfiatalító kúra. A bőrfiatalító kúrát a kozmetikus úgy állítja össze, hogy az illeszkedjen a bőr állapotához. A kollagén csökkenti a bőr irritációra, gyulladásra való hajlamát is. A lifting hatás észrevehető változást hoz, a ráncok kisimulnak, a bőr rugalmassá, ragyogóvá válik. Az otthoni terápiával kiegészítve helyreállíthatjuk bőrünk kiegyensúlyozott működését, és valóban visszaforgathatjuk az időt!

Karácsonyi tipp! (x)

Kipróbálnád a kollagén természetes bőrfiatalító hatását? Ajándékozz karácsonyra fiatalságot szeretteidnek, vagy saját magadnak! Próbáld ki a QMS! kollagénes, ünnepi fahéjas Sk-Alpha bőrfiatalító kezelését, és forgasd vissza az idő kerekét!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A különböző vitaminok az élet bizonyos szakaszaiban kulcsfontosságúak.
Lifestyle
A penész sok háztartásban problémát jelent, kevesen tudják csak viszont, hogy már néhány rendkívül hasznos növénnyel is kiirthatjuk otthonunkból.
Sztárok
Sarolta hercegnő és György herceg reggeli rutinja tulajdonképpen szinte semmiben sem különbözik más, velük egykorú iskolás szokásával, Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek azonban olykor közbe...