Lifestyle

Jobbá teheti az életedet a mai szuperhold - Ezt kell csinálnod, hogy változzon a sorsod

Mint azt korábbi cikkünkben már megírtuk, ma éjszaka szuperhold lesz, méghozzá rekord közeli, utoljára 1948-ban lehetett ilyen hatalmasnak látni az égitestet. Arról azonban még nem esett szó, befolyásolhatja-e az életünket ez a szépséges jelenség. Olvassatok tovább, kiderül, hogyan tudjátok kihasználni a szuperhold erejét!

Ma éjszaka szuperhold lesz

Szuperholdról akkor beszélünk, ha a telihold fázisa az ellipszis alakú holdpálya Földhöz legközelebbi pontján következik be, ilyenkor lesz a Hold Földről látható mérete a legnagyobb. November 14-én, azaz ma este (de ha figyelmes vagy, akkor már délután is kiszúrhatod) ezt a gyönyörű égi jelenséget fogod látni, ha kicsit tovább maradsz fent - hidd el, megéri, 68 éve, azaz 1948 óta nem lehetett a szuperholdat ekkorának látni, ráadásul a következő alkalomra 18 évet kell majd várni. Az égitest 14 százalékkal nagyobbnak tűnik majd ma, valamint 30 százalékkal fényesebben ragyog, mint általában.

A Hold méretének ilyen változása az életedre is hatással lehet - klikk tovább!

Fotó: Twitter

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Már régóta foglalkoztatja a rajongókat, hogy mégis mi lehet az oka annak, hogy ezer éve látták utoljára Victoria Beckham gyönyörű mosolyát.
Sztárok
Ami Eva Longoriával és férjével José Bastónnal történt, az szerelem volt második látásra.
Lifestyle
Felejtsd el a drága zsíroldókat és az órákig tartó súrolást. Olvass tovább, ezentúl csak így fogod takarítani a mikrót!