Sztárok

Szerelme nélkül bulizta át az éjszakát Kasza Tibi – Sztárokkal ünnepelte a Femcafe szülinapját

Kasza Tibi volt csütörtökön este a Femcafe Birthday Night hangulatfelelőse, a poéngyáros énekes azonban egymaga érkezett a bulira, Manker nem tudta elkísérni. Tibi nem maradt egyedül, cikkünkben megnézheted, kik voltak azok a sztárok, akikkel bulizott!

Kasza Tibi volt a hangulatfelelős a Femcafe Birthday Night-on

Csütörtökön este ünnepeltük 6. születésnapunkat, az eseményre pedig rengeteg sztár érkezett, hogy felköszöntsön bennünket. Az elsőszámú hangulatfelelős Kasza Tibi volt, aki kíméletlen poénjaival mindenkit nevetőgörcsre kényszerített. Párja, Andi, vagy ahogy ő becézi, Manker sajnos nem tudott vele jönni, de azt megtudtuk, otthon finom vacsorával várta szerelmét. Dér Heni fergeteges koncertje alatt csak arra tudtunk gondolni, milyen jó formában van az énekesnő. Igaz, nem lepődtünk meg, hiszen egy korábbi interjúban elárulta nekünk, sokat tesz azért, hogy bírja szusszal a fellépéseket. Az este folyamán befutott Sarka Kata is, Hajdú Péter azonban ide sem kísérte el a gyönyörű feleségét. Nézd meg, kik buliztak velünk az este folyamán!

Weisz Fanni és Tápai Szabina is velünk ünnepeltek

Sarka Kata dögösebb volt, mint valaha

Lapozz, cikkünk további sztárokkal folytatódik!

Fotók: femcafe.hu - Cser Dániel

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jól megy Szoboszlai Dominik szekere, bár a sztárfocista úgy néz ki, csak egyetlen kupát nyer idén a Liverpoollal. Fejben közben már a labdarúgó Európa-bajnokságra is készül.
Sztárok
Fiatalkori fotóihoz képest mára már felismerhetetlen az olasz divattervező, üzletasszony és modell, Donatella Versace, aki természetesen jelen volt az idei Met-gálán, arcával pedig sokakat meg is...
Egészség
Természetesen nem csak a diákoknak hasznos ez a módszer, hanem azoknak is, akik szellemi munkát végeznek. Vannak olyan ételek, italok, amiket nem árt kerülni!