Lifestyle

Ezt csinálják a legsikeresebb emberek a nap első órájában - 5 dolgon múlik a dicsőség?

Az üzleti élet legsikeresebb szereplői 5 fontos dolgot tesznek a nap első órájában – Lee Biggins, a CV-Library alapítója és vezetője elmondta, szerinte melyek ezek. Fogadd meg a tanácsokat, neked is segíthetnek abban, hogy sikeresebbé válj!

Sportolnak

A sikeres emberek minden reggel sporttal kezdik a napot. Szerintünk egy óra úszás vagy ugyanennyi idő az edzőteremben felfrissíti a testet és felpörgeti az agyat, így a későbbiekben sokkal könnyebben lehet venni az akadályokat. A Twitter társalapítója, Jack Dorsey például 6 km-t fut reggelenként, hogy kellően felkészült legyen a kihívásokra.

Egészséges reggelit fogyasztanak

Ne várd, hogy jól fogsz teljesíteni a nap folyamán, ha reggel nem a megfelelő tápanyaggal látod el a tested, vagy ami még rosszabb, kihagyod a reggelit. Az üzleti élet sikeres szereplői mindig tápláló finomságokat fogyasztanak, amik nagy mennyiségű energiával töltik fel a testüket. Richard Branson milliomos vállalkozó például gyümölcssalátát és müzlit eszik reggelire.

Átnézik a bejövő üzeneteket

Bár sokan arra szavaznak, hogy reggel még ne dolgozz, az e-mailek átnézése, szortírozása igen hasznos lehet, hiszen nem a munkaidődből veszed el az időt a bejövő postád átolvasásával. A sikeres emberek szerint, ha úgy ülsz le az irodában, hogy átlátod, melyik levél fölösleges, melyikre kell azonnal válaszolni és melyik ér rá, fokozod a produktivitásodat.

Fotó: dailymail.co.uk

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy amikor a leginkább komolynak kellett volna lenned, mert valaki rossz hírt közölt veled vagy esetleg egy temetésen voltál, rád jött a röhögőgörcs? Ez bizony rettentő...
Lifestyle
Döbbenetesen gyönyörű a látvány, de rettenetesen veszélyes helyzetet jelez előre.
Fashion&Beauty
Képzeld el, ahogy a nyári napfény megcsillan a fémes körmeiden, miközben egy frissítő italt kortyolsz a tetőtéri bárpultnál. Vagy ahogy valamelyik tengerparton élvezed a pihenést, és mikor...