Sztárok

Nyilvánosan tette helyre rámenős rajongóit Demcsák Zsuzsa - Ezért akadt ki rájuk

A csinos műsorvezető, Demcsák Zsuzsa kegyeiért sokan küzdenek, rajongói között is bőven akad olyan lovag, aki azt gondolja, meghódíthatja a szívét. A tévés azonban megelégelte, hogy a közösségi oldalán zaklatják, ezért nyilvánosan tette helyre őket. Olvasd el, mit írt!

Demcsák Zsuzsát ismeretlenek ostromolják

A TV2 egyik legcsinosabb műsorvezetője, a Mokka háziasszonya, Demcsák Zsuzsa legjobb tudomásunk szerint jelenleg szingli anyukaként éli mindennapjait, ezért valószínűleg senki nem csodálkozik, ha eláruljuk, kérők egész hada ostromolja a sztárt. A kétgyermekes tévés rendszeresen kap vacsorameghívásokat, de ennél merészebb ajánlatokkal is próbálkoztak már nála. Most azonban betelt a pohár, Demcsák Zsuzsa a Facebook-oldalán küldte el melegebb éghaljatra azokat, akik szemtelenül, illetve ismeretlenül udvarolnak neki.

Lapozz, cikkünk következő oldalán elolvashatod, mit írt!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Gyakran hirtelen jön a szerelem, és ilyenkor vak is tud lenni. Ennél a pontnál nehéz felismerni, hogy te kaptad az alárendelt szerepet a kapcsolatban.
Sztárok
Millie Bobby Brown kislányként robbant be a köztudatba, debütálása óta viszont már jó pár év eltelt, ő pedig mostanra igencsak vonzó fiatal nővé érett.
Sztárok
Vilmos herceg nemrég fontos eseményen vett rész, ahol felesége, Katalin hercegné, illetve közös gyermekeik nem tudtak megjelenni, de még így is gondoltak rájuk.