Sztárok

Mindenki Kulka János friss fotóján ámul - A színész hamarosan visszatérhet a színpadra

Minden jel arra utal, hogy Kulka János hamarosan újra színpadra áll, a stroke-ból lábadozó színész ugyanis szerepel a Katona Jószef Színház társulatának 2016/2017-es fotóján, amelyet ma tettek közzé. Nézd meg!

Kulka János visszatér!

Az 57 éves Kulka János, aki áprilisban stroke-ot kapott, amelyből aztán hosszú hónapokon át gyógyult, végre visszatért! Legalábbis erre utal a Katona József Színház friss fotója, amely a 2016/2017-es év társulatát ábrázolja. A képet pénteken osztották meg, a Blikk úgy tudja, a napokban készült.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.