Fashion&Beauty

Ez a legnépszerűbb menyasszonyi ruha a világon – Nők milliói mondták ki benne az igent

Milyen lehet a világ legnépszerűbb menyasszonyi ruhája? Talán olyasmi, mint amit Katalin hercegné viselt, amikor hozzáment Vilmoshoz? Vagy inkább Audrey Hepburn franciásan sikkes ruhájára hasonlít? A válasz egyik sem. Most megmutatjuk, jelenleg melyik ruháért epekednek leginkább a házasodni vágyó nők.

Nők milliói imádják

Aki menyasszonyi ruhát keres magának manapság, az először nem a ruhaszalonokban néz körül, hanem végigböngész párszáz oldalt a neten, hogy rájöjjön, mire is vágyik igazán. Több millió ilyen témájú oldalt lehet találni, ami telis-tele van szebbnél-szebb ruhakölteményekkel. Vannak, akiknek az extrán romantikus stílus jön be, míg mások inkább a visszafogott sikkért vannak oda, sokan pedig a maszkulinabb darabokat preferálják. Van azonban egy ruha, amiért tényleg nők milliói rajonganak.

Csipkés csoda

Az ausztrál Grace Loves Lace márka Hollie 2.0 fantázianevű darabjáért megőrül a net. A fűzőrészét francia csipkével díszítették, míg a szoknyája egy csipke alsószoknyából és sifon rátétekből áll, amik a mozgás során sejtelmesen mutatják a lábat. Tényleg csodaszép, de vajon megérdemli, hogy ekkora érdeklődés övezze?

Mindenesetre a következő oldalon mutatunk néhány menyasszonyt a világ körül, akik ezt a ruhát választották a nagy napjukra.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha komoly kapcsolatra vágysz, és nem szeretnéd, hogy összetörjék a szíved, akkor érdemes kerülnöd egy bizonyos csillagjegy szülötteit, ők ugyanis azok, akik "virágról virágra" szállnak, és hamar...
Sztárok
Eva Longoria egy cseresznyepiros pánt nélküli ruhában mutatta meg, hogy még mindig pont olyan lenyűgözően fest, mint a húszas évei legelején.
Lifestyle
Az éticsigák és a meztelen csigák rengeteg kárt tudnak okozni a kertben, és van egy bizonyos dolog, amit ha rendszeresen csinálunk, csak még több fog megjelenni belőlük, éppen ezért érdemes...