Megvolt az ára a sikernek - Katinka édesanyjának naplója 9. rész

Az olimpiai bajnok és családja bepótolta az elmaradt közös pillanatokat.

Hosszú Katinka és családja az olimpia előtt nem tudott túl sok időt együtttölteni, Katinka szerint a siker ára az volt, hogy a folyamatos edzések és versenyek mellett csak kevés ideje maradt szeretteire. Rióban Katinka versenyei alatt is csak a lelátóról szurkolhatott a család, de a versenyek után végre mindannyian együtt kirándulhattak egy nagyot. Minden bizonnyal soha nem fogják elfelejteni a Rióban töltött napokat és az együtt átélt örömöket.

További képekért és hírekért Hosszú Katinkáról és Édesanyjáról, Barbaráról látogass el a köszianyu.blog.hu-ra.

A versenyek után az egész család ellátogatott Copacabanára, a világ egyik legnagyobb tengerparti strandjára, majd a hazautazás előtt megnézték a világhírű Megváltó Krisztus szobrát is. Nézd meg itt a cuki családi fotót:
Ilyen egy igazán boldog család - Hosszú Katinka édesanyjának naplója 8. rész

Oldalak

Lifestyle
Sosincs túl késő leszokni a dohányzásról, ezt egy nemrégiben végzett kutatás is alátámasztja, mely szerint a dohányzás későbbi életkorban való elhagyása is évekkel megtoldhatja várható...
Fashion&Beauty
Olykor mindannyian szeretnénk luxushatást keltő ruhákban lépni az utcára. Mutatjuk, hogyan érheted el ezt anélkül, hogy a pénztárcád látná kárát!
Fashion&Beauty
Ha te is szívügyednek tekinted bőröd egészségét, valószínűleg sok bőrápolási csodaszerről hallottál már. Nos, vannak olyan termékek viszont, melyek még ezek közül is kiemelkednek, a mandulasav pedig...