Sztárok

Születése után halt meg a TV2 sztárjának testvére - Hevesi Kriszta ugyanabban a súlyos betegségben szenved

Hevesi Tamás gyönyörű felesége, a TV2 egyik állandó szereplője, Hevesi Kriszta olyan dologról vallott, amelyről korábban inkább hallgatott. Volt ugyanis egy testvére, aki ugyanazzal a betegséggel született, mint ő. Sajnos csak egyikük maradt életben.

Hevesi Kriszta elveszítette a testvérét

Hevesi Tamás felesége, a szexuálpszichológusként dolgozó Hevesi Kriszta a Ripostnak elárulta, volt egy testvére, aki a születése után nem sokkal elhunyt. Utóbb kiderült, mindketten ugyanabban a súlyos betegségben szenvedtek, ám a tünetek Krisztánál csak később, kamaszkorában jelentkeztek.

"Félig nyitott gerinccel születtem. Volt egy testvérem, aki szintén ebben a betegségben szenvedett, ő sajnos már nincs velünk, születése után nem sokkal elhunyt" - nyilatkozta a lapnak.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos és Katalin ezen a napon ünneplik a 13. házassági évfordulójukat. Most egy fotót is megosztottak a felejthetetlen napról, ami még sosem került a nyilvánosság elé.
Sztárok
Már egyáltalán nem meglepő, hogy filmes gigasztárok tűnnek fel Budapesten, ez most viszont igazi retró videó, mivel az RTL egy 2011-es találkozást elevenít fel.
Lifestyle
Ne feledjük, hogy a nyakunkon van az anyák napja. A Lidl számos akcióval akarja bevonzani a tömegeket.